Een van de belangrijkste redenen waarom mensen een lifeshoot boeken: dankzij zo'n shoot zal 'nu' er 'later' ook nog zijn. Terwijl jullie genieten van het moment en van elkaar zet ik eventjes de tijd stil voor jullie. Of het nu de liefde tussen jullie tweetjes is, of als kersvers gezinnetje. Ik leg met alle liefde jullie liefdes- en levensverhaal vast op een ongedwongen manier.

Couple

Family

Pregnancy

Newborn

Click photo's to see more info

investering: €250

Love- / engagementshoot

Samen gaan we op pad om jullie liefde voor elkaar te vangen op beeld. Of het nu is bedoeld als oefensessie voor jullie bruiloft, om te gebruiken voor een trouwuitnodiging of gewoon om de liefde te vieren - de herinnering aan deze periode is van onschatbare waarde.Ik wil deze shoot boeken!

investering: €275

Gezinsshoot

Het gezinsleven kan hectisch zijn. Druk dus éventjes op pauze, en vang de dynamiek van jullie gezinsleven met een gezinsshoot. Samen op pad of fijn bij jullie thuis; de kids mogen dan opgroeien, maar dit moment nemen ze dankzij deze foto's nooit meer van je af.

Ik wil deze shoot boeken!

investering: vanaf €250

Zwangerschapsshoot

Deze bijzondere periode in jullie leven nooit meer vergeten? Boek dan een pregnancyshoot om het moment voor eeuwig te vangen. Op een mooie locatie, bij jullie thuis of een combi van beide, samen of alleen. TIP: Check hieronder de combikorting met een new life shoot

Ik wil deze shoot boeken!

investering: €295

Newbornshoot

Omdat de tijd zo snel gaat, en jullie babytje maar één keer zo klein is, is een newbornshoot ideaal om de tijd eventjes stil te zetten. Geen gestylede shoot, maar gewoon zoals jullie zijn als gezinnetje bij jullie thuis: een warme herinnering aan een bijzondere tijd. TIP: Check hieronder de combikorting met een new life shoot

Ik wil deze shoot boeken!

Combikorting! Boek je een pregnancyshoot én newbornshoot? Dan ontvang je 15% combikorting op de new life shoot én een mini magazine of 15x15 linnen album. 

Let me tell                       through pictures

your story

extra's

Upgrade jouw shoot!

Genoemde prijzen zijn incl. BTW. Reiskosten zijn inbegrepen als de shoot plaatsvindt in Bergen op Zoom. Buiten Bergen op Zoom bedragen de reiskosten €0,40 p/km. De shoots zijn tot 6 personen mogelijk. 

Let's book a shoot!

Extra foto's 
Het is mogelijk om extra foto's bij te bestellen voor:
- €4,50 per 1 foto
- €35 voor 10 extra foto's
- €70 voor 25 extra foto's
- €100 voor de hele galerij (+- 60 foto's)

Album of minimagazine
Het is mogelijk om je shoot te upgraden met een 15x15 linnen album of A5 mini magazine met jullie favoriete foto's voor slechts €55,- extra.

extra informatie

What's included?

Bij alle life shoots is het volgende inbegrepen:

- 1 tot 2 uur fotografie
- inclusief 20 foto's die je zelf mag uitkiezen
- persoonlijke online galerij
- extra beelden nabestellen is mogelijk
- alle foto's bewerkt in Quay's stijl
- datum en locatie in overleg

Bekijk hiernaast welke upgrades mogelijk zijn om jouw shoot helemaal af te maken.


Boek een shoot!

life shoot

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen over de soort shoot waar je interesse in hebt. Het invullen van het formulier is nog geen definitieve boeking. Pas na contact met mij, akkoord van jou en het vaststellen van een datum staat de shoot in de agenda.