Ben jij er klaar voor om het gezicht achter het bedrijf te laten zien aan je (potentiële) klanten? Een brandstory shoot kan je daarmee helpen. Foto's die jouw verhaal ondersteunen en de juiste sfeer uitstralen zijn onmisbaar tegenwoordig. Of het nu enkel portretfoto's zijn voor LinkedIn, een complete brandstory om je socials en website mee te vullen of een shoot op maat - ik help je graag om jouw authentieke ondernemersverhaal te vertalen naar beeld! 

for creative brands

Pakketten

Brandstory
portraits

Dit pakket is geschikt voor jou als je professionele portretten van jezelf nodig hebt. 

- 1 persoon
- 'Plan-de-campagne' call
- 1 uur shooten
- 15 foto's die je zelf mag uitkiezen
- 1 locatie
- bijbestellen van foto's is mogelijk

Complete
brandstory

Dit pakket is voor ondernemers die een sterke branding willen neerzetten. Een mooie combi tussen zowel portretfoto’s als sfeer-/ behind the scenes foto’s, ideaal om in te zetten voor socials & website. 

- 1 - 3 personen
- 'Plan-de-campagne' call
- Gezamenlijk moodboard
- 2 tot 3 uur shooten
- 40 foto's die je zelf mag uitkiezen
- 1 of 2 locaties
- bijbestellen van foto's is mogelijk

Brandstory
op maat

Elke onderneming is anders en misschien past 1 van deze pakketten niet helemaal bij wat je zoekt. Denk aan uitgebreidere shoots of content- /interieur shoots.

Ik denk graag mee met je om je wensen te vertalen naar een passende shoot. Prijs wordt bepaald aan de hand van aantal uur fotografie, aantal personen/locaties en aantal foto’s.

Reiskosten zijn inbegrepen als de shoot plaatsvindt in Bergen op Zoom. Buiten Bergen op Zoom bedragen de reiskosten €0,40 p/km. De foto's worden digitaal in hoge resolutie geleverd in een online galerij. Op alle shoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

€250,- ex. BTW

€375,- ex. BTW

prijs op maat

brand Stories

Deze creatieve ondernemers gingen je voor..

I'm ready to create my brandstory!

Boek een shoot

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen over de soort shoot waar je interesse in hebt. Het invullen van het formulier is nog geen definitieve boeking. Pas na contact met mij, akkoord van jou en het vaststellen van een datum staat de shoot in de agenda.